Wednesday, December 8, 2021

Otvoren ured HKD Napredak u Banjoj Luci

NaslovnaDruštvoOtvoren ured HKD Napredak u Banjoj Luci

Danas je u Banjoj Luci nakon dvije godine od održane izborne skupštine, uz pomoć dobrotvora, otvoren ured Napretkove podružnice u Banjoj Luci.

Iako na ograničen period od narednih 6 mjeseci, članovi i prijatelji Napretka ne kriju zadovoljsto što su nakon toliko vremena dobili svoj prostor. Ovo mjesto će biti prostor za komunikaciju, razmjenu informacija sa suradnicima, te onog primarnog cilja, a to je pružanje pomoći Hrvatima koji žive u Banjoj Luci ili dolaze iz dijaspore ostvariti svoje potrebe-istakla je predsjednica podružnice Ružica Grozdić Ševarika.

Uz sve mjere i preporuke propisane od kriznog stožera vezane uz pandemiju Covid-19, pozvali smo samo one najbliže suradnike i prijatelje. “Iako je organizacija planirana sasvim drugačije, svjesni smo ozbiljnosti situacije u kojoj se nalazimo, te smo broj zvanica sveli na najmanji mogući broj”, dodala je Ružica Grozdić Ševarika, predsjednica banjalučke podružnice HKD Napretka. Među najbližim suradnicima i prijateljima nazočan je bio i generalni konzul Republike Hrvatske u Banjoj Luci gosp. Zoran Piličić.

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime

PREPORUČENI ČLANCI