Friday, April 12, 2024

HKD Napredak na 34. Međunarodnom sajmu knjiga i učila u Sarajevu

NaslovnaKnjiževnostHKD Napredak na 34. Međunarodnom sajmu knjiga i učila u Sarajevu

Hrvatsko kulturno društvo Napredak jedan je od izlagača koji ove godine sudjeluje na 34. Međunarodnom sajmu knjiga i učila 2023. koji se od 12. do 17. travnja održava u dvorani “Mirza Delibašić” u sarajevskom Centru Skenderija.

Na našem štandu po promotivnim cijenama možete pronaći nove knjige i izdanja “Napretka” i obogatiti svoju knjižnicu ili nas samo posjetiti da se družimo i provedemo ugodno vrijeme zajedno.

Ove godine na sajmu predstavljamo nova izdanja i nove naslove. Najnovije Napretkovo izdanje koje je izašlo u nakladi Glavne podružnice Mostar je monografija „Čuvari i promotori kulture u Gradu na Neretvi“ autora Miroslava Landeke, dopredsjednika HKD Napredak. Monografija je bogata i lijepo ispričana priča o radu HKD-a Napredak Glavne podružnice Mostar između dvije izborne skupštine 2018. – 2022., podružnice koja se svojim radom, projektima i programima koje je organizirala pozicionirala, korak po korak, u jednu od 66 najaktivnijih podružnica HKD Napredak.

Monografija „Čuvari i promotori kulture u Gradu na Neretvi“ autora Miroslava Landeke

Zbornik “Treperava svjetlost-120 Napretkovih pjesnika” priređivača Ante Zirduma i monografija “Austorugarske utvrde u BiH” autora Manuela Martinovića također su neka od novih Napretkovih izdanja.

Na našem štandu ćete pronaći i knjigu koja se sastoji se od 75 kolumni vezanih za političke, vjerske i društveno-kulturne događaje u Bosni i Hercegovini pod nazivom “Bosna i Hercegovina naša domovina” autora počasnog predsjednika HKD Napredak prof. dr. Franje Topića kao i monografiju koja govori o životnom putu don Luke Brkovića pod nazivom “U službi Bogu i čovjeku” grupe autora.

Tu je i treće dopunjeno izdanje knjige “Stari most – s mjesta događaja” autora Miroslava Landeke. Knjiga je to koja svjedoči, predočava, ukazuje, govori i donosi kako je obnavljan Stari most.

Prelistajte i novi, 70. broj Hrvatskog narodnog godišnjaka. Godišnjak je najdugovječnije Napretkovo glasilo koje izlazi još od 1907. godine te bilježi sve ono što je bitno za život Društva, a samim time i ono što je bitno u široj društvenoj zajednici.

Pored gore pobrojanih tu su još i druga izdanja iz prethodnih godina.

Posjetite naš štand na sajmu u Skenderiji do ponedjeljka 17. travnja u periodu od 10,00 do 19,00 sati.

Dobro nam došli!

HKD Napredak

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime

PREPORUČENI ČLANCI