Wednesday, December 8, 2021

HKD Napredak Glavna podružnica Mostar organizira tečaj pisanja tekstova iz područja copywritinga

NaslovnaDruštvoHKD Napredak Glavna podružnica Mostar organizira tečaj pisanja tekstova iz područja copywritinga

HKD Napredak Glavna podružnica Mostar organizira treći ciklus Tečaja pisanja tekstova iz područja copywritinga, a u svrhu promoviranja kulturnih aktivnosti, događanja i projekata.

HKD Napredak Glavna podružnica Mostar u suradnji s Narodnom knjižnicom HNŽ-a u Hrvatskom domu hercega Stjepana Kosače zbog velikog interesa organizira i treći ciklus Tečaja pisanja tekstova iz područja copywritinga, a koji će svoj prvi susret imati u ponedjeljak, 4. listopada 2021. godine s početkom u 19 sati u prostorijama čitaonice. Kroz osam susreta polaznici tečaja će teorijski i praktično savladati pisanje sadržaja za tekstove iz područja copywritinga: razne objave za društvene mreže, PR tekstove, službene emailove i newslettere kao i blog tekstove koji će biti svojevrsna kruna cijelog tečaja koji je pomogao mnogima da uđu u svijet copywritinga.

Također, polaznici tečaja upoznat će se i s teorijskim dijelom copywritinga, tko je bio prvi copywriter i ostali značajni pisci te kako se razvijala vještina copywritinga sve do danas, gdje je uvedena jedna sasvim nova disciplina, a ta je SEO copywriting, tj. pisanje tekstova koji su optimizirani za internetske tražilice. Kao i prošla dva tečaja i ovaj treći ciklus tečaja copywritinga vodi diplomirani novinar i profesionalni SEO copywriter Marko Suton, član HKD Napretka, Glavne podružnice Mostar. Kako su prijave za tečaj popunjene još u predbilježbi, kao i sva rezervna mjesta koja su bila otvorena, za treći ciklus tečaja copywritinga se ne može prijaviti no zato možete napraviti predbilježbu za četvrti ciklus tečaja copywritinga, o čijem početku ćete biti blagovremeno obaviješteni.

Predbilježbu za četvrti ciklus tečaja copywritinga (koji će se najvjerojatnije održati tijekom 2022. godine) možete izvršiti prijavom s imenom i prezimenom te kratkim CV-em na mail makasuton@gmail.com

Po završetku tečaja polaznicima će biti uručen certifikat o položenom tečaju pisanja tekstova iz područja copywritinga, a u svrhu promoviranja kulturnih aktivnosti, događanja i projekata te će svi polaznici vladati stečenim znanjem koje će im biti preneseno.

Mediji su pozvani zabilježiti početak tečaja, a voditelj tečaja, Marko Suton, dat će izjavu.

Izvor: Hrvatsko kulturno društvo Napredak

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime

PREPORUČENI ČLANCI